Logo

Selskapslokaler

I tillegg til restauranten, har vi et stort lokale i kjelleren og vi er også restauratør for ærverdige Schøtstuene på Bryggen. Her har vi rom for arrangement av ulike slag og størrelser.

Kjelleren på Allmuen (Underlig)

Kjelleren har egen inngang og kan tilpasses etter behov og antall gjester ved å dekke til langbord eller sittegrupper. Egen bar, scene og dansegulv skaper mulighet for variert underholdning. I forbindelse med forretningsmiddager eller andre sammenkomster kan lokalet også benyttes som Chambre Séparée til Allmuen. Menyen vil ta utgangspunkt i sesongbaserte råvarer og lokale produsenter, og varierer dermed fra uke til uke. Om en har spesielle ønsker for menyen, gjør vi vårt beste for å finne en løsning som passer deres arrangement.

Ta kontakt for mer informasjon eller reservasjon av selskapslokalet.

UNDERLIG 02

Schøtstuene

I 2019 ble Allmuen ny restauratør for Schøtstuene, og inngikk samarbeid med Museum Vest - Det Hanseatiske Museum. Lokalene består av både originale og rekonstruerte stuer etter bybrannen i 1702. Massive tregulv og originale utskjæringer i møblene skaper en lun og høytidelig atmosfære, og bidrar til å skape en unik opplevelse for arrangementer. Schøtstuene består av tre ulike stuer med ulik størrelse. Med flere valgmuligheter kan man benytte seg av de rommene som egner seg best for antall gjester. Stuene egner seg til selskap for alt fra 20 til 100 personer. Med kjøkken i underetasjen er det mulig å lage mat på stedet og gjestene kan nyte rykende ferske og smakfulle retter.

Det er også tilrettelagt for rullestolbrukere med heis.

Bilde fra nettside

Selskapsmeny Schøtstuene

Stekt surdeigsbrød med steinbitrogn, rømme fra Voss og syltede urter

Allergener: Hvete, melk, fisk

Blåskjell i cider, eple og brunet smør

Allergener: Melk, bløtdyr

Grillet purreløk med ostesaus, grønn olje og fritert jordskokk

Allergener: Melk

Dampet, hvit fisk, saus fermonte og urtesalat

Allergener: Melk, fisk, sennep

Grillet lammeskank med plomme og jordskokk

Allergener: Melk, sennep, selleri

Kvæfjordkake med bakt pære og marinerte bær

Allergener: Hvete, melk


Kokk mat

Kontakt oss

Ønsker du å reservere bord, bestille catering eller booke selskapslokale? Ta kontakt for en hyggelig prat.

Baerekraft

Besøksadresse

Vi holder til i Valkendorfsgate 1b i Bergen sentrum,
et stenkast fra Torgallmenningen.