
HVA SKJER HOS OSS?
WHITCRAFT WINERY
07. Februar 2025
Middagsserveringen og vinsmaking
På 07.02.2025 kl 19:00 er vi så heldig og får besøk av selveste Drake Whitcraft fra Whitcraft Windery.
Kort fortalt om vinmakeren så ble Whitcraft Winery startet av foreldrene til Drake, Chris og Kathleen i 1985 i California,USA, og i 2008 tok Drake over etter at faren ble syk. Chris gikk bort i 2014, og Drake fortsatte tradisjonen med «hands-off» vinproduksjon. Organisk jordbruk er et must og i kjelleren eier ikke Drake en pumpe eller filter, alt er drevet av tyngdekraften inkludert tappelinjen.
VI kommer til å servere hans fantastiske viner på både glass og flaske, vi har både grillede sjøkreps og Tørrmodnet storfekam i fra Larsastova på menyen, og vi har stelt i stand en egen drikkepakke med kun Whitcraft viner til vår 5-retters «Åpen Mat»!
Dette er noe du ikke burde gå glipp av, og det er ikke mange plasser igjen, så send oss en mail og book bord nå!
For booking, kontakt oss på epost: post@allmuenbistro.no
SJØMATFESTIVAL 2025
10. - 15. Februar 2025
Middagsserveringen
De norske myndighetene anbefaler å spise fisk to-tre ganger i uken, og for en god grund: Visste du at fisk kan redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer og inneholder mange viktige næringsstoffer?
Nordmenn spiser mer enn dobbel så mye kjøtt en fisk. Da syns vi at mange her går glipp av ganske digge smaksopplevelser. Heldigvis er vi, og flere fantastiske restauranter med på Sjømatfestivalen. Hos oss kan du da prøve deg gjennom mange forskjellige fiskeretter i en Sjømatmeze. Kanskje du lærer noe nytt og får inspirasjon, også til fiskeretter som du kan tilberede hjemme? Prøv nye smaker og besøk oss under Sjømatfestivalen mellom 10.-15.februar 2025. Bestill bord til deg og dine nå.