Logo
BESTILL BORD

Bærekraftig bistro

Klima og miljø er vår tids store utfordring, og krever innsats etter evne og mulighet i alle deler av samfunnet. Matavfall er en faktor som kan forbedres, og Allmuen har valgt en bevisst retning om en mest mulig bærekraftig produksjon.

Miljøvennlig standpunkt

Måltider av høy kvalitet trenger ikke å gå på bekostning av et miljøvennlig standpunkt. Det skaper rom for kreativitet og krever nøye planlegging av råvareforbruk. Ved å utnytte råvarenes fulle potensiale har vi fått muligheten til å skape noen karakteristiske retter i restauranten vår. Inspirert av smaker fra hele verden og kombinert med råvarer som er i sesong langs Norges vestkyst, har retter som fritert plukkfisk, grillbrød og falafel blitt noen av Allmuens spesialiteter.

Aapen mat

Lokale produsenter

Lokale produsenter er også en avgjørende faktor for bærekraftig produksjon. Ved å velge små og flere leverandører kan vi prioritere å bruke produsenter som har miljø og dyrevelferd i fokus. Med en varierende meny, skaper det en mulighet for å bruke det som naturen har å tilby i de ulike sesongene. Det både motiverer og krever en innovativ tankegang for å opprettholde standarden som forventes av oss selv og våre gjester.

Drikke